Studio Spinazie
Studio Spinazie
Instagram
LinkedIn
Facebook
Contact

wet wipes met creatieve verpakkingen

van eerste schets tot het technisch eind onderwerp

Incare verzorgt de verpakkingsoplossingen van diverse producten en doet dit door middel van de nieuwe materialen, vormen, prints en sluitingen. Het gebruiksgemak staat voorop en maakt het verschil voor de consument. Een duidelijke en mooie verpakking vertelt het verhaal en zorgt voor kwaliteit.

vraagstuk

Incare heeft een ijzersterk verkoopteam, maar kon hulp gebruiken bij het vertalen van hun verkoopstrategie naar baanbrekende communicatiemiddelen.

wat is er nodig

Wij zijn het creatieve brein en het verlengstuk van de salesafdeling. Op basis van wensen en ideeèˆn zorgen wij voor een flitsende visualisatie zodat Incare (potentièˆle) klanten kan verrassen met veelzijdigheid en innovativiteit.

terugblik

Als specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen is het van belang dat ook het design doeltreffend is. Wij leveren alle middelen. Van eerste schets tot het technisch eind onderwerp, het komt allemaal van onze tekentafel. De korte lijntjes en de eerlijke werkwijze van Incare siert hen. Het is aan ons de taak om deze kernwaarden door te voeren in het eindproduct.

Zoiets verzint studio
spinazie nog meer

Bekijk meer cases

Benieuwd wat Studio Spinazie voor jou verzint?

Neem contact op