Studio Spinazie
Studio Spinazie
Instagram
LinkedIn
Facebook
Contact

wij zijn spring, wie word jij?

Spring Kinderopvang staat voor een wereld vol kansen en mogelijkheden voor kinderen.

situatieschets

Kinderen zijn de toekomst. De ontwikkeling en opvoeding van kinderen spelen hierbij een belangrijke rol. Spring Kinderopvang staat voor een wereld vol groei, kansen en mogelijkheden. Bij Spring krijgen kinderen ruimte voor ontwikkeling en worden ouders ondersteund bij de opvoeding van hun kind. Onderwijs, opvang en ouders worden samengebracht met als doel, een kansrijke wereld creëren voor het kind.

vraagstuk

Om de ouders van nu beter te bereiken was Spring op zoek naar een herpositionering van het merk. Hun merkverhaal moest ijzersterk en herkenbaar worden zodat ouders zich konden vinden in waarden en werkwijze.

wat is er nodig

Voor die herpositionering van Spring hebben wij een compleet concept gecreëerd waarbij de werkwijze en beweegredenen van Spring de basis vormen. Dit concept heeft geleid tot een spreekwoordelijke kapstok waaraan Spring alle uitingen kan hangen en waardoor er uitgangspunten ontstaan voor groei.

Terugblik proces

Door middel van brainstormsessies zijn we tot vernieuwende ideeën gekomen. Deze brainstormsessies werden door een grote groep mensen bijgewoond. Dit leidde tot een hoge betrokkenheid bij het proces en veel inbreng voor de nieuwe positionering. Door de input te verwerken in het nieuwe concept, hebben we draagvlak weten te creëren binnen de organisatie.

Zoiets verzint studio
spinazie nog meer

Bekijk meer cases

Benieuwd wat Studio Spinazie voor jou verzint?

Neem contact op