Studio Spinazie
Studio Spinazie
Instagram
LinkedIn
Facebook
Contact

energize your way

Vissers Olie werd Vissers Energy group, een transitie van fossiele brandstof naar groene energie.

Als leverancier van fossiele brandstoffen met meer dan 100 jaar ervaring is Vissers Olie actief in een snel innoverende markt. Om in te spelen op de ontwikkelingen en vragen van de doelgroep werd Vissers Olie, Vissers Energy group. De focus ligt op groene energie, maar hoe laat je dat zien en hoe breng je het verhaal over? Met deze vraag kwam Vissers Energy group bij Studio Spinazie.  

vraagstuk

Na deze grote stap en naamsverandering werd het tijd voor een volledige rebranding van het merk. Deze rebranding van Vissers Olie is gebaseerd op de innovaties binnen de organisatie en ontwikkelingen in de markt. Groene energie staat centraal en is de basis geweest voor de volledige opdracht. Naast de rebranding hebben we ook de herpositionering van het merk mogen verzorgen.

wat is er nodig

Voordat we aan de slag konden met de rebranding zijn we eerst gaan brainstormen met de klant en hebben we hun toekomstvisie samen geformuleerd. Zo zijn we tot een toekomstgerichte uitstraling gekomen die de transitie van fossiele- naar groene brandstof visualiseert en versterkt.

terugblik

Tijdens het hele proces kregen wij het volledige vertrouwen van Vissers Energy Groep. Met dank aan dit vertrouwen werd het voor ons mogelijk om een opvallend en uniek concept te bedenken. De nauwe samenwerking heeft er toe geleid dat dit een concept is geworden wat niet alleen past bij de toekomst en het bedrijf, maar ook bij de waarden die de doelgroep hecht aan het product en het merk.

Zoiets verzint studio
spinazie nog meer

Bekijk meer cases

Benieuwd wat Studio Spinazie voor jou verzint?

Neem contact op