Studio Spinazie
Studio Spinazie
Instagram
LinkedIn
Facebook
Contact

Schouwburg Venray

Situatieschets

Schouwburg Venray is dé plek waar mensen samenkomen om een mooie tijd te beleven. Een plek waar je thuiskomt. Hier wordt met zorg en aandacht gewerkt aan een groot scala aan activiteiten, evenementen en voorstellingen. Met meer dan 90.000 bezoekers is Schouwburg Venray een begrip op het gebied van cultuur in Venray en omgeving.

Vraagstuk

Sparren, co-creëren en een plek hebben om terecht te kunnen wanneer je een unieke en opvallende creatie wilt hebben. Dat is Studio Spinazie voor Schouwburg Venray. Wij vormen het verlengstuk van hun communicatieafdeling en bedenken samen passende middelen en campagnes om het culturele aanbod onder de aandacht te brengen.

Wat is er nodig

Wij geven een creatieve en visuele draai aan de communicatiemiddelen die Schouwburg Venray nodig heeft. Dit doen we door samen om tafel te gaan, mee te denken en ideeën werkelijkheid te laten worden. Onze samenwerking met Schouwburg Venray leidt tot echte showstoppers.

Terugblik

Door onze intensieve samenwerking met Schouwburg Venray is er een relatie ontstaan die deuren opent, waar we beide trots op zijn en veel waarde aan hechten. Samen laten we zien waar Venray groot in is.

Zoiets verzint studio
spinazie nog meer

Bekijk meer cases

Benieuwd wat Studio Spinazie voor jou verzint?

Neem contact op