Studio Spinazie
Studio Spinazie
Instagram
LinkedIn
Facebook
Contact

Venray Bloeit

Situatieschets

Samen maken we Venray! Daar zijn ze bij stichting Venray Bloeit van overtuigd. Bedrijven, instellingen en inwoners van Venray werken hierbij samen om mensen en organisaties uit Venray en omgeving op weg te helpen met de promotie van hun activiteiten.

Vraagstuk

Leven, wonen en ondernemen in Venray. Venray Bloeit is van iedereen en voor iedereen in de Gemeente Venray. Wij bedachten het complete concept. Van het formuleren van de merkambitie en bedenken van de slogan tot ontwerp van logo en styling met bijbehorend huisstijlhandboek. Op basis hiervan zijn in de loop van de tijd diverse middelen ontwikkeld, waaronder een reeks video’s: sport & bewegen, winkelen, toerisme, evenementen, ondernemen en wonen, werken & recreëren. Hierin laten ondernemers en inwoners zien dat zij trots zijn om in Venray te wonen en te werken.

Wat is er nodig

Door met verschillende partijen samen te werken is er een mooi platform gerealiseerd van en voor inwoners en bedrijven in Venray. Samen sparren en co-creëeren om Venray nog duidelijker op de kaart te zetten.

Terugblik

We gaven vorm aan diverse marketing- en communicatiemiddelen, zoals posters, flyers, advertenties en folders. Daarnaast houden we als bewaker van het merk Venray Bloeit toezicht op de juiste gebruikswijze van logo, slogan en huisstijl. Een rol die ons op het lijf geschreven is.

Zoiets verzint studio
spinazie nog meer

Bekijk meer cases

Benieuwd wat Studio Spinazie voor jou verzint?

Neem contact op