Studio Spinazie
Studio Spinazie
Instagram
LinkedIn
Facebook
Contact

thuis in een andere wereld

Cultuur maken we samen en dat geeft nieuwe energie. Bij Schouwburg Venray ben je thuis, in een andere wereld.

Schouwburg Venray is de plek waar je thuis komt, samenkomt en waar met zorg en aandacht wordt gewerkt aan een groot scala aan activiteiten, evenementen en voorstellingen van grote en opkomende namen. Met meer dan 90.000 bezoekers is Schouwburg Venray een begrip op het gebied van cultuur in Venray en omgeving.

vraagstuk

Sparren, co-creeëren en een plek hebben om terecht te kunnen wanneer je een unieke en opvallende creatie moet hebben? Dat is Studio Spinazie voor Schouwburg Venray. Wij vormen het verlengstuk van hun communicatieafdeling en schuiven aan wanneer er een creatieve draai gegeven moet worden aan gemaakte plannen.

wat is er nodig

Wij geven een creatieve en visuele draai aan de communicatiemiddelen die Schouwburg Venray bedenkt. Dit doen we door om tafel te gaan, mee te denken en ideeën werkelijkheid te laten worden. Onze samenwerking met Schouwburg Venray is intensief en leidt tot echte showstoppers.

terugblik

Door onze intensieve samenwerking met Schouwburg Venray is er een relatie ontstaan die deuren opent, waar we beide trots op zijn en beide veel waarde aan hechten. Samen laten we zien waar Venray groot in is.

Zoiets verzint studio
spinazie nog meer

Bekijk meer cases

Benieuwd wat Studio Spinazie voor jou verzint?

Neem contact op