Studio Spinazie
Studio Spinazie
Instagram
LinkedIn
Facebook
Contact

mogelijkheden, talenten en wensen

DeSeizoenen ondersteunt mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werkt daarbij vanuit een antroposofische visie.

situatieschets

Hier worden mensen geïnspireerd en gemotiveerd om hun mogelijkheden, talenten en wensen te ontwikkelen binnen een veilige en fijne omgeving. DeSeizoenen bestaat uit woon- en werkgemeenschappen voor mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap en/of gedragsproblematiek. DeSeizoenen brengt vier keer per jaar het magazine Vier! uit om een beeld te geven van hun werk en de organisatie.

Vraagstuk

DeSeizoenen was toe aan een restyling van het magazine. Het nieuwe concept moest ontwikkeling en vernieuwing uitstralen en toch de waarden en normen van de organisatie blijven communiceren. De basis voor het concept is heel breed. Uiteraard heeft het concept de link met de vier seizoenen, maar ook met de vieringen die centraal staan in de organisatie. Het magazine vertaalt de werkwijze van DeSeizoenen naar een informatief verhaal.

wat is er nodig

Wij werken samen met een redactie en fotograaf aan het magazine van DeSeizoenen. Iedere editie opnieuw ontwikkelen we als team een magazine dat het werk en de organisatie laat zien en lezers laat ervaren wat DeSeizoenen betekent voor de bewoners van de woon- en werkgemeenschappen.

terugblik

Wij hebben het magazine een totale make-over gegeven. We hebben de naam veranderd en hebben de opmaak een restyling gegeven. Dit hebben we gedaan door op zoek te gaan naar de wensen van de klant en behoefte van de lezer. Door dit als uitgangspunt te nemen, hebben we een concept ontwikkeld waar de klant, de redactie en wijzelf enthousiast over zijn.

Zoiets verzint studio
spinazie nog meer

Bekijk meer cases

Benieuwd wat Studio Spinazie voor jou verzint?

Neem contact op