Studio Spinazie
Studio Spinazie
Instagram
LinkedIn
Facebook
Contact

bouwen wonen tuin

Interchalet zorgt ervoor dat iedere klus een eitje wordt. Dit is hét warenhuis voor iedere klusfanaat.

Situatieschets

Met een assortiment dat bestaat uit verlichting, verf, deuren, vloeren, gereedschap, constructiematerialen, blokhutten, huishoudelijke artikelen en camping benodigdheden maakt InterChalet het verschil voor menig klusjesman en -vrouw in de regio Horst. Bij InterChalet zijn ze gespecialiseerd in klussen in en rondom het huis.

vraagstuk

Interchalet is al jaren een begrip in de regio, een winkel waar menig mens al eens is geweest. De vraag was hoe Interchalet door middel van een restyling kon laten zien dat zij mee gaan met de tijd en zich steeds weer weten te ontwikkelen. Hoe zorg je er voor dat het hart van iedere klusjesman of -vrouw in zuid-oost Nederland harder gaat slaan? Met die vraag kwam InterChalet bij Studio Spinazie.

wat is er nodig

Een moderne winkel vraagt om moderne reclame uitingen die aansluiten op de behoefte van de consument. Voor Interchalet betekende dit dat de folder een restyling onderging. De folder een eigentijdse en opvallende uitstraling gekregen. Met de nieuwe stijl kunnen zij voortaan de beste acties op een effectieve en aantrekkelijke wijze presenteren. Wanneer je deze folder op de deurmat ziet liggen, wil je hem doorbladeren!

terugblik

Interchalet schakelt ons in wanneer er werk aan de winkel is en er snel moet worden geschakeld. Gedurende deze samenwerking hebben we, in relatief korte tijd, grote stappen gezet. We werken samen volgens een strakke en heldere planning die snel resultaat oplevert.

Zoiets verzint studio
spinazie nog meer

Bekijk meer cases

Benieuwd wat Studio Spinazie voor jou verzint?

Neem contact op